1. PROJEKT

kedvezményezett neve: EDRI Nyomdaipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

projekt címe: Kapacitásbővítés az EDRI Kft-nél

 

szerződött támogatás összege: 19.786.049,-

 

támogatás mértéke (%-ban): 30%

a projekt tartalmának bemutatása: Az EDRI Kft Szabadszállási telephelyen nyomdaipari, azaz csomagolószer és POS-display alapanyag nyomtatási illetve papírfeldolgozó gyártási tevékenységet tervez folytatni. Az ehhez szükséges gépek, berendezések üzemeltetéséhez elektromos áram biztosítása mellett – a pneumatikus gépelemek, pl. munkahengerek, vákuumgenerátorok, egyes kéziszerszámok működtetéséhez – sűrített levegős energia ellátás is szükséges. Ehhez szándékozunk beszerezni a sűrített levegős energia ellátó rendszer egyéb szükséges elemeit.
Az anyagmozgatáshoz targoncákat és hidraulikus emelőkocsikat kívánunk beszerezni, melyekkel az alapanyagot a beérkező szállítóeszközökről levesszük, az üzemen belüli alapanyag- és félkész ill. késztermék mozgatást megoldjuk, valamint a termékeket kiszállításhoz szállító eszközre rakjuk.
A beszerzendő gépek, berendezések az alapanyagok, félkésztermékek és késztermékek megrendelői előírásoknak, kívánságoknak megfelelő előállítását, kiszerelését, mozgatását szolgálják.
Az eszközök beszerzésével párhuzamosan a Szabadszállási telephelyen épületfelújítási munkálatok is megvalósulnak. De bármilyen adat, dokumentum, műszaki adatlap feltöltésre kerülhet, ami a projekt célját szolgálja.

projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. március 31.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01577

2. PROJEKT

kedvezményezett neve: EDRI Nyomdaipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

projekt címe: Ipari nyomtató beszerzése az EDRI Kft. részére

szerződött támogatás összege: 173.304.490 Ft

támogatás mértéke (%-ban): 50%

a projekt tartalmának bemutatása: A cég alapítói fontosnak tartották, hogy egyedi, különleges igényeket is ki tudjanak elégíteni, melynek köszönhetően folyamatosan növekedett a cég gépparkja és melynek köszönhetően a projekt keretében megvásárolandó gép választására esett a sor. A pályázat során beszerezni kívánt gép elsődleges célja a Kft. termelési kapacitásának bővítése. A projekt által megvásárolt, korszerű, innovatív nyomdai eszközzel a jelenlegi gépparkhoz képest jelentős termelési növekedés érhető el. Az új technológia megismerésével a megrendelők igényeit szélesebb körben ki tudnák elégíteni. A digitális nyomtatási technológia számos cég számára lehetővé teszi a hagyományos hullámkarton csomagolás és a marketing tevékenység korlátainak áttörését. A forgalmazók, marketingesen szabadjára engedhetik elképzeléseiket, melyeket minden korábbinál gyorsabban kelthetnek életre. A digitális kisszériás gyártási képességnek köszönhetően a forgalmazók a csomagolási designt egy-egy régióra vagy eseményre fókuszálva változtathatják. A digitális technológiával tetszés szerinti gyakorisággal változtatható a grafika, és egy időben folytathatók promóciók különböző piacokon. A technológia kínálta előnyöket, a piaci részesedés növelést, a nagyobb profit realizálása mellett a foglalkoztatás növekedését, az anyagtakarékos és környezetre kevésbé ártalmas termelés fejlesztése érdekében kívánjuk kihasználni az új nyomdai gép segítségével.

projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. október 31.

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00925